تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
در اولین جلسه خواستگاری چگونه رفتار کنیم؟

ماکان موزیک

در اولین جلسه خواستگاری چگونه رفتار کنیم؟

در اولین جلسه خواستگاری چگونه رفتار کنیم؟

در اولین جلسه خواستگاری چگونه رفتار کنیم؟

از گذشته تا کنون ازدواج در ایران بر اساس سنت خواستگاری انجام گرفته است که در آن خانواده داماد به خواستگاری عروس خانم رفته و صحبت های اولیه انجام می گیرد. در برخی افراد اصلا بحث اولین جلسه خواستگاری وجود ندارد چرا که ازدواج آنها یک ازدواج فامیلی است که هر دو طرف از قبل همدیگر را می شناسند و با هم روابط خانوادگی داشته اند و بنابراین در جلسه خواستگاری استرس اینکه چگونه رفتاری داشته باشند و بحث را از کجا آغاز کنند، وجود ندارد. اما اگر دو خانواده که قصد وصلت با یکدیگر را دارند، نسبت فامیلی با هم نداشته باشند، بحث اولین جلسه خواستگاری پیش می آید که در آن خانواده ها بیشتر با هم آشنا شده و عروس و داماد هم در این جلسه صحبتهای رسمی خود را انجام می دهند. ما در این مقاله برای شما در مورد رفتار درست در اولین جلسه خواستگاری مطالبی را منتشر کرده ایم که امیدواریم برای شما مفید باشد.

اولین جلسه خواستگاری,صحبت های اولین جلسه خواستگاری,حرف های اولین جلسه خواستگاری,رفتار در اولین جلسه خواستگاری,اولین ملاقات در خواستگاری

نکات مهم در اولین ملاقات های جلسه خواستگاری

در ابتدا باید بدانید که ازدواج و خواستگاری، یک روش خاصی ندارد. اما آنچه در شکل رسمی آن بین عموم رایج است، آن است که در منزل عروس خانم قرار ملاقات بین خانواده عروس و خانواده داماد گذاشته می شود و در مورد آینده مشترک صحبت می کنند. پس این قرار یک قرار مهم است که باید در آن نکاتی را مد نظر داشت تا بتوان بهترین نتیجه را از آن گرفت.

اولین نکته: جمع‌آوری اطلاعات

چنانچه یکی از آشنایان یا دوستان‌ شما خواستگار مورد نظر را به شما معرفی کرده است، پیشنهاد می کنیم که با اطلاعات قبلی در این جلسه حاضر شوید. از فرد واسطه خواستگاری از شما، در مورد شخصیت خواستگارتان سوالاتی را بپرسید و از برخی از موارد مهم اطلاعاتی به دست آورید، اطلاعاتی مانند این‌که چه مسائلی برای او دارای بیشترین اهمیت است. اطلاعات مناسبی هم در مورد وضعیت خانوادگی‌ طرف مقابل تان به دست آورید تا به این ترتیب با پیش فرض‌های مناسب در اولین جلسه حاضر شوید و صحبت های لازم را به انجام برسانید.

دومین نکته: کلیات مهم تر از جزئیات

پیشنهاد اصلی ما به شما این است که رفتار طبیعی‌ داشته باشید. منظور آن است که نه این‌که در همان جلسه اول خیلی خودمانی شوید و نه این‌که فکر کنید که با یک دوست یا همکار در حال صحبت هستید. بهتر است که خیلی رسمی حرف نزنید و رفتارتان هم خیلی رسمی نباشد. می‌توانید حتی از خاطرات‌تان برای هم صحبت کنید یا از حوزه علائق‌تان صحبت کنید اما به یاد داشته باشید که این قرار را پر از پرسش و پاسخ نکنید. عروس خانمها به یاد داشته باشند که هیچ وقت در جلسه اول از خواستگارتان نپرسید که این چندمین باری است که خواستگاری می روید یا این‌که پیش از شما افراد دیگری در زندگی‌ او بوده‌اند یا خیر. مطمئن باشید که وقتی کلیات طرف مقابل را پسندید، برای پرسیدن این سوالات فرعی وقت کافی خواهید داشت.

اولین جلسه خواستگاری,صحبت های اولین جلسه خواستگاری,حرف های اولین جلسه خواستگاری,رفتار در اولین جلسه خواستگاری,اولین ملاقات در خواستگاری

سومین نکته: شنونده خوبی باشید

این نکته مهم را به خاطر داشته باشید که چنانچه صحبت های طرف مقابل تان برای‌تان چندان جالب نیست، باز هم باید با اشتیاق به صحبت های او گوش دهید. فراموش نکنید که برای شنیدن حرف‌های او و گفتن حرف‌های خودتان این قرار ملاقات را گذاشته‌اید. پس هیچ وقت صحبت‌های او را از روی بی‌میلی قطع نکنید و پیشنهاد می کنیم که در طول این مدت با لبخندی ملیح و آرام او را همراهی کنید.

چهارمین نکته: اول جنگ کنید!

احتمالا شما هم با این ضرب المثل آشنایی دارید که جنگ اول بهتر از صلح آخر است. در مورد ازدواج هم باید بدانید که در این مواقع هم بهتر است در همان آغاز کار مواضع‌تان را مشخص نمایید.. چنانچه اهدافی برای زندگی‌تان مد نظر دارید که نمی‌توانید آنها را نادیده بگیرید، و به عبارتی برایتان مهم و حیاتی هستند، بهتر است در آغاز کار او را با این موارد آشنا کنید تا او هم مواضع خودش را بگوید. مثلا چنانچه قصد دارید ادامه تحصیل دهید و یا به شهر یا کشور دیگری عزیمت کنید یا هر اتفاق مهم دیگری را پیگیری کنید، با ملایمت آن را مطرح کنید و در نتیجه واکنش و عکس العمل او را به این نظر مشاهده کنید تا بتوانید برای زندگی تان برنامه ریزی کنید.

پنجمین نکته: در مورد موفقیت‌های‌تان حرف بزنید

پیشنهاد می کنیم که به جای حرف زدن در خصوص شکست‌های عاطفی و یا صحبت در مورد خواستگار‌های قبلی، از موضوعات هیجان انگیز و مثبت صحبت کنید. بهتر آن است که در مورد علائق‌تان، تجربیات هیجان‌انگیزی که داشته‌اید یا برنامه‌هایی که برای آینده دارید، صحبت کنید. اما به یاد داشته باشید که قرار نیست خودستایی کنید اما می‌توانید در لابه‌لای حرف‌ها و در جواب به برخی سوالات طرف مقابل تان، در مورد موفقیت‌های خودتان هم صحبت کنید و به آنها اشاره کنید؛ به این گونه است که نه خودستایی کرده اید و نه موفقیت های تان زیر سوال رفته است.

ششمین نکته: فقط خودتان باخبر باشید

آنچه معمول است آن است که اولین جلسه خواستگاری تنها برای آشنایی برگزار می شود. پس نه در مورد آن  فکری جدی و رمانتیک کنید و نه چنین تصوری را به اطرافیان القا کنید. این نکته را به خاطر داشته باشید که ممکن است خانواده شما یا حتی خانواده او، بعد از این قرار تمایلی به ادامه دادن این رابطه نداشته باشند، پس با باخبر کردن فامیل و دوست و آشنا از این جلسه، ‌خودتان را در برابر آن‌ها مسئول یا پاسخ‌گو نکنید.

اولین جلسه خواستگاری,صحبت های اولین جلسه خواستگاری,حرف های اولین جلسه خواستگاری,رفتار در اولین جلسه خواستگاری,اولین ملاقات در خواستگاری

هفتمین نکته: اهمیت لباس‌ها

به عروس خانمها پیشنهاد می کنیم که در اولین جلسه خواستگاری، یک لباس نیمه رسمی بپوشید و کفشی با پاشنه متناسب و برق افتاده می‌تواند ظاهر شما را موقرتر جلوه دهد. در خصوص وضعیت حجابتان همان طور که همیشه هستید لباس بپوشید. منظور این است که پوشیده تر از آن چه هستید خود را جلوه ندهید چون مطمئنا به این ترتیب انتظارات متفاوتی از شما شکل خواهد گرفت که با شخصیت تان در تضاد است.

هشتمین نکته: از زندگی‌اش با خبر شوید

دختر خانمهای عزیز به یاد داشته باشید که صحبت در جلسه اول خواستگاری، موضوع را شبیه به کندوکاو زندگی خصوصی او نکنید، سعی کنید صرفا اطلاعاتی را در مورد خانواده‌ او به دست آورید. مثلا وضعیت زندگی خواهر و برادر‌ها، شغل‌شان و شیوه زندگی‌شان می‌تواند شما را به شخصیت او نزدیک‌تر کند. در خصوص صمیمیت او با خانواده اش جویا شوید، این که چقدر با خانواده‌اش نزدیک و صمیمی است و چگونه یکدیگر را در جریان زندگی حمایت می‌کنند. به یاد داشته باشید که قابل اعتماد‌ترین مردان، مردانی هستند که با خانواده خودشان ارتباط نزدیک صمیمی و عاطفی دارند.

نهمین نکته: صادقانه و شفاف «نه» بگویید

حتما این نکته را به خاطر داشته باشید که مراسم خواستگاری یک جلسه دو طرفه است. همانگونه که شما باید او را بپسندید او هم نیاز دارد که در مورد شما فکر کند. در صورتی که او مورد پسندتان است، ‌منتظر تماس خانواده او بمانید و با خوشرویی قرار جلسه بعد را بگذارید. چنانچه تصور می‌کنید که او مرد رویاهای شما نیست، باز هم باید که در مورد این موضوع با هم گفتگو کنید. به یاد داشته باشید که برنداشتن تلفن یا جواب سربالا دادن نمی تواند مشکلی را حل کند، پس خودتان را از او قایم نکنید. اگر واقعا فکر می کنید که آن فرد به درد شما نمی خورد، خیلی صادقانه و با احترام تمام، برایش شرح دهید که فکر می کنید زندگی مشترکتان با او باعث خوشبختی هر دوی تان نمی شود. به یاد داشته باشید که برای دادن جواب «نه» و جواب منفی واسطه‌ها را نفرستید. این حق طرف مقابل تان است که جواب‌تان را از زبان خودتان بشنود.

منبع : bia2aroosi.com

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 27 آبان 1397ساعت 19:03 توسط علیرضا | تعداد بازديد : 206 | |